Ο ιστότοπος και ταξιδιωτιικός οδηγός mykarya.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των τοποθεσιών και των δραστηριοτήτων στο κεφαλοχώρι της ορεινής Λευκάδας, την Καρυά.

Section Title

Report Abuse

Παρδαλό Κατσίκι

Παρδαλό Κατσίκι

Μοντέρνα ταβέρνα με πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα.

Το παρδαλό κατσίκι βρίσκεται στο κεφαλοχώρι της Λευκάδας, την Καρυα. Ένα χωριό κτισμένο στις καταπράσινες πλαγιές ενός βουνού στο κέντρο της Λευκάδας, το οποίο φημίζεται για το άριστο κλίμα του και το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον του. Το πετρόχτιστό ταβερνάκι που βρίσκεται στην καρδιά αυτού του χωριού, μέσα στα πλατάνια και το βουητό από τα τρεχούμενα νερά φιλοξενεί μια ομάδα από ανθρώπους γεμάτους μεράκι και ζωντάνια έτοιμους να δημιουργήσουν και να σας σερβίρουν απολαυστικούς μεζέδες.

Παρδαλό Κατσίκι

Με βάση την παράδοση και το μεράκι δημιουργεί συνταγές που άντεξαν στο χρόνο και γίνανε κομμάτι του πολιτισμού μας. Κατσικάκι σιγομαγειρεμένο στο φούρνο με θυμάρι και δεντρολίβανο, κοκκοτός αλανιάρης, δικης τους εκτροφής, στην κατσαρόλα με τρυπητό χοντρό μακαρόνι αλλά και φρέσκος παραδοσιακός μουσακάς στο πήλινο είναι μερικά από τα φαγητά της ταβέρνας. 

 

Παρδαλό Κατσίκι, ταβερνάκι, παραδοσιακός μουσακάς, Καρυα, Μοντέρνα ταβέρνα,

Video

Contact Information

Phone
Zip/Post Code
Καρυά Λευκάδας 310 80
Social Info

Author Info

Βαγγέλης Σταύρακας

Member since 6 μήνες ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

Παρδαλό Κατσίκι 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τοποθεσίες