Ο ιστότοπος και ταξιδιωτιικός οδηγός mykarya.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των τοποθεσιών και των δραστηριοτήτων στο κεφαλοχώρι της ορεινής Λευκάδας, την Καρυά.

Section Title

Report Abuse

Ταβέρνα Ελένη

Ταβέρνα Ελένη

Οικογενειακή ταβέρνα «Ελένη»

Η οικογενειακή Ταβέρνα Ελένη δημιουργήθηκε το 2008 και γρήγορα απέκτησε πιστούς πελάτες, τόσο Λευκαδίτες, όσο και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι αναζητούσαν αγνές παραδοσιακές γεύσεις μαγειρεμένες με τις αυθεντικές συνταγές τους.

Ταβέρνα Ελένη

Ταβέρνα Ελένη

Στην Πλατεία της Καρυάς τους θερινούς μήνες και στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο μας το Χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα ημέρας μαγειρεμένα με μεράκι και έμφαση στην ποιότητα.

Το ριγανάτο κατσικάκι και τα σουτζουκάκια, συνταγές που συναντώνται στο ευρύτερο ελλαδικό χώρο, έρχονται να συμπληρώσουν τη γευστική ποικιλία, που προσφέρει η «Ελένη», μαγειρεμένες πάντοτε με βάση τις τοπικές λευκαδίτικες παραλλαγές τους. Τα πιάτα πλαισιώνουν κρασιά και άλλα οινοπνευματώδη από την τοπική λευκαδίτικη παραγωγή, έτσι ώστε να γευτείτε πλήρως τις χάρες της λευκαδίτικης κουζίνας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ξηρό και το δροσερό καλοκαιρινό κλίμα της Καρυάς μπορούν να σας υποσχεθούν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και γευστικής απόλαυσης.

 

 

Contact Information

Phone
Phone 2
Zip/Post Code
Καρυά Λευκάδας 310 80
Social Info

Author Info

Βαγγέλης Σταύρακας

Member since 7 μήνες ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

Ταβέρνα Ελένη 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τοποθεσίες