Ο ιστότοπος και ταξιδιωτιικός οδηγός mykarya.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των τοποθεσιών και των δραστηριοτήτων στο κεφαλοχώρι της ορεινής Λευκάδας, την Καρυά.

Section Title

Report Abuse

Του Γαρ
0 0 Reviews
Popular

Του Γαρ

Παραδοσιακό καφενείο από το 1920.

Παραδοσιακό καφενείον από το 1920 στην Πλατεία της Καρυάς, δίπλα από την πηγή. Ο πρώτος ιδιοκτήτης Χρήστος Σκουτέρης αμπελουργός στο επάγγελμα χρησιμοποιούσε τον χώρο σαν ουζερί και καφέ εως 1950. 

Του Γαρ

 

Κατόπιν ο γιός του Σπύρος Σκουτέρης χρησιμοποίησε το χώρο σαν καφενείο, όπου οι κάτοικοι του χωριού, εκτός από καφέ ή ούζο παρακολουθούσαν θεατρικες παραστάσεις από περιφερόμενες θεατρικές ομάδες γνωστές και ως ''μπουλούκια καθώς και θεατρικά έργα από κατοίκους του χωριού.

Από το 2005 το καφενείο ανέλαβε ο Νίκος Σκουτέρης, κρατώντας απολύτως το παραδοσιακό ύφος και ατμόσφαιρα προσφέροντας ελληνικό καφέ παρέα με το λουκουμάκι του, ουζάκι, τσιπουράκι, ποτά και ηδύποτα, μεζέδες, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Στο καφενείο θα απολαύσετε διάφορα σπιτικά γλυκά του κουταλιού καθώς και χειροποίητα σιροπιαστά γλυκά.

 

Του Γαρ

 

Του Γαρ, Παραδοσιακό καφενείο, σπιτικά γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα σιροπιαστά γλυκά, ποικιλίες τυριών, Καρυά ποτό, τσίπουρο Λευκάδα,   

Contact Information

Phone
Phone 2
Zip/Post Code
Καρυά Λευκάδας 310 80
Social Info

Author Info

Βαγγέλης Σταύρακας

Member since 6 μήνες ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

Του Γαρ 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τοποθεσίες