Ο ιστότοπος και ταξιδιωτιικός οδηγός mykarya.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των τοποθεσιών και των δραστηριοτήτων στο κεφαλοχώρι της ορεινής Λευκάδας, την Καρυά.

Section Title

Report Abuse

Kantonapoulaei

Kantonapoulaei

Kantonapoulaei - Υπηρεσίες Διαφήμισης & Προώθησης Επιχειρήσεων

Kantonapoulaei

 

 

Με την κατασκευή ιστοσελίδων για κάθε ανάγκη και κάθε στόχο, με μοναδικό περιεχόμενο κειμένων, με φωτογραφίες και εικόνες που δημιουργούμε εμείς στο στούντιο φωτογραφίας μας, με ψηφιακό σχεδιασμό λογοτύπων και εταιρικής ταυτότητας όπως επαγγελματικές κάρτες, με φωτογραφίσεις επαγγελματιών, με τη διαχείριση και τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φωτογραφίσεις προϊόντων για ηλεκτρονικά καταστήματα.

Προσφέρουμε την κάθε υπηρεσία ξεχωριστά αλλά και όλες μαζί. Δείτε εδώ 

1η εμφάνιση 1η εντύπωση

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας πρέπει να επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των στόχων της εταιρείας σας, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες του κοινού σας.

Δημιουργία Πρωτότυπου περιεχομένου

Οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν πρωτότυπο περιεχόμενο, επειδή βοηθούν στη διαφοροποίηση των website με παρόμοιο περιεχόμενο μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει στις μηχανές αναζήτησης να αποδείξουν την αξία τους προσφέροντας διαφορετικά, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σχεδόν αμέσως.

SEO

Μια εξαιρετική στρατηγική SEO ενισχύει την οργανική κατάταξη του ιστότοπού σας βοηθώντας να τοποθετήσετε τον ιστότοπό σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, διασφαλίζοντας ότι σας βλέπουν όσοι είναι πιο πιθανό να συνεργαστούν μαζί σας. Ο στόχος μας είναι να φέρει τη σελίδα σας στην πιο ψηλή θέση κατάταξης Google, ενισχύοντας την επισκεψιμότητά σας και αυξάνοντας τις πιθανότητες πώλησης ή ραντεβού.

Διαχείριση Social Media

Στόχος είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας, κατανοώντας τι είναι αυτό που κάνει την επιχείρησή σας μοναδική και χτίζοντας μια στρατηγική για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από αυτήν. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε, διαχειριζόμαστε και παρακολουθούμε τα social media σας. Αυτό διασφαλίζει ότι διατηρείτε μια ενεργή και στοχαστική παρουσία στις πλατφόρμες που έχουν σημασία.

Φωτογραφήσεις Προϊόντων

Είτε είστε επωνυμία, σχεδιαστής, χονδρέμπορος, ιδιοκτήτης καταστήματος ή διαδικτυακός έμπορος λιανικής, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών και επαγγελματικών υπηρεσιών φωτογραφίας επιχειρήσεων σε επωνυμίες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιδιώτες στην Ελλάδα που αναζητούν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Έχουμε τη δημιουργική διάθεση και τις δοκιμασμένες τεχνικές εμπορικής φωτογραφίας για να βοηθήσουμε τα προϊόντα σας να πετάξουν.

Φωτογραφία Real Estate

Σας παρέχουμε επαγγελματικές, υψηλής ευκρίνειας και πλήρως ρετουσαρισμένες περιηγήσεις φωτογραφιών. Εγγυόμαστε παράδοση 48 ωρών και ψηφιακά αντίγραφα φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να διαθέτετε το σπίτι σας προς πώληση ή και προς ενοικίαση.

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Εφαρμόζουμε την καινοτομία και τη δημιουργικότητά μας για να σας παρέχουμε εξαιρετική πρόταση αξίας στις αφίσες, τα φυλλάδια σας και τις επαγγελματικές κάρτες σας για να δημιουργήσετε τη σωστή απήχηση μάρκετινγκ.

Contact Information

Author Info

Βαγγέλης Σταύρακας

Member since 6 μήνες ago
View Profile

Contact Listings Owner Form

Kantonapoulaei 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τοποθεσίες